Veeranji

Veeranji is een man van 20 jaar met een ernstige verstandelijke beperking en sinds zijn geboorte volledig afhankelijk van de zorg van zijn ouders. Veeranji is de oudste van het gezin en verblijft thuis. De ouders zijn seizoenarbeiders en hun inkomsten zijn onregelmatig en zeker onvoldoende voor 5 gezinsleden. Als zij op het veld werken, wordt Veeranji opgevangen door de grootmoeder. De ouders leven in armoede en hebben regelmatig hoge medische kosten voor hun gehandicapte zoon. Zij doen hun best maar kunnen Veeranji niet geven wat hij nodig heeft. Met de hulp van de zusters en onze financiële ondersteuning kunnen we het gezin een nieuwe toekomst geven. De zusters brengen een wekelijks bezoek aan het gezin en bespreken de dagelijkse problemen. Veeranji krijgt training en therapie en de ouders krijgen advies en hulp om hun zoon te kunnen opvangen. Om het inkomen van het gezin te vergroten, kregen de ouders de financiële ondersteuning om een kleine winkel uit te baten. Met deze veelzijdige aanpak kunnen we het gezin ondersteunen en de ontwikkeling van Veeranji meer kansen geven.

Wie zijn wij

Balavikas betekent: ‘Breng het kind op een hoger peil'

Contact

vzw Balavikas
Turnhoutsebaan , 67
2275 Gierle
Email : balavikasvzw@gmail.com

Lees onze nieuwsbrieven

Op regelmatige basis verzenden we een Nieuwsbrief. Wens je onze Nieuwsbrief te ontvangen, laat dan hier je e-mail adres achter.
Hierdoor blijf je constant op de hoogte van onze activiteiten. Je kan alvast de vorige uitgaven bekijken op onze pagina 'Nieuws'

Nieuwsbrief

Weet dat jouw steun en aanwezigheid op onze activiteiten ons heel veel plezier doen. Samen met jou maken we alles beter.. Schrijf in voor onze nieuwsbrief.