Tewerkstelling voor een man met talent

Sujatha Pulagam werd weduwe toen haar drie kinderen nog geen 5 jaar oud waren.
De oudste zoon, Sravan, was gezond en volgde na drie jaar secundair onderwijs, een opleiding als computerdeskundige. Moeder Sujatha had sterk gehoopt dat hij haar later financieel zou kunnen helpen. Sravan kreeg in 2012 een ernstig verkeersongeluk en is sindsdien verlamd aan de onderste ledematen. Ondanks deze tegenslag en de beperkingen had Sravan nochtans een grote droom. Hij wou graag een kleine winkel/kopiecenter beginnen in de stad.

In september 2016 is de officiële inhuldiging van zijn winkel plechtig gevierd in het bijzijn van plaatselijke prominenten en zakenlui. Sravan heeft nu zijn eigen multifunctionele pc-shop in Rompicherla. Hij kan voortaan mensen helpen met het opmaken van documenten. Met zijn computer en kleurenprinter kan hij documenten maken, kopiëren en pasfoto’s afprinten. De winkel staat aan een drukke straat in het centrum van de stad en in de buurt van administratieve gebouwen en bankkantoren.

Sravan kreeg veel aanmoedigingen van de lokale overheid. 
De vzw Balavikas is heel blij dat velen hebben geholpen om zijn droom te realiseren. 
Dit is een succes story die anderen kan inspireren. Het toont ook aan dat hulp effectief verandering brengt in de situatie van mensen met een beperking.

Wie zijn wij

Balavikas betekent: ‘Breng het kind op een hoger peil'

Contact

vzw Balavikas
Turnhoutsebaan , 67
2275 Gierle
Email : balavikasvzw@gmail.com

Lees onze nieuwsbrieven

Op regelmatige basis verzenden we een Nieuwsbrief. Wens je onze Nieuwsbrief te ontvangen, laat dan hier je e-mail adres achter.
Hierdoor blijf je constant op de hoogte van onze activiteiten. Je kan alvast de vorige uitgaven bekijken op onze pagina 'Nieuws'

Nieuwsbrief

Weet dat jouw steun en aanwezigheid op onze activiteiten ons heel veel plezier doen. Samen met jou maken we alles beter.. Schrijf in voor onze nieuwsbrief.